• Mimosa Sukanen

Hankekumppanit 3/2020 - vielä ehtii hakea mukaan!

Updated: Apr 5

Kalevala kartalle hankkeen kumppanihankinta on aloitettu tammikuussa 2020 ja kehityshanke on herättänyt paljon kiinnostusta. Mukana hankkeessa tähän mennessä ovat Kalevalaisten Naisten liitto, Klaus K Hotel, Naturested, Arctic Media House, MPI Foundation ja tapahtumatuotantoyritys PuskaPromotion.


Hanketta tukee Suomen suvun säätiö, joka on myöntänyt apurahan Suomessa toteutettavaa haastattelututkimusta varten. Hankkeen aikana haastatellaan eri alojen ammattilaisia ja matkailualan yrityksiä. Tarkoituksena on löytää vastauksia liiketoiminnan kansainvälistämiseen, tuotteistamiseen ja markkinointiin liittyviin haasteisiin.


Yhteistyökumppanit pääsevät osaksi pilottia, jossa ratkotaan kasvun esteitä palvelumuotoilun avulla. Puolentoista vuoden aikana järjestetään kolme työpajaa, joissa suunnitellaan, ideoidaan ja toteutetaan kunkin kumppanin palvelut osaksi Kalevala kartalle elämyskonseptia.


Haluatko olla osa tulevaisuuden menestystarinaa? Hae mukaan ja kerro miksi sinun palvelusi tulisi olla mukana tässä matkailualan pilottihankkeessa.


#kalevalakartalle #yhteistyökumppanit #experiencekalevala #hanke

 

Subscribe Form

+358443209530

Porvoonkatu 14 A 6, 00510 Helsinki

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 by Kalevala kartalle