top of page
  • Kirjoittajan kuvaMimosa Sukanen

Hankekumppanit 3/2020 - vielä ehtii hakea mukaan!

Päivitetty: 5. huhtik. 2020

Kalevala kartalle hankkeen kumppanihankinta on aloitettu tammikuussa 2020 ja kehityshanke on herättänyt paljon kiinnostusta. Mukana hankkeessa tähän mennessä ovat Kalevalaisten Naisten liitto, Klaus K Hotel, Naturested, Arctic Media House, MPI Foundation ja tapahtumatuotantoyritys PuskaPromotion.


Hanketta tukee Suomen suvun säätiö, joka on myöntänyt apurahan Suomessa toteutettavaa haastattelututkimusta varten. Hankkeen aikana haastatellaan eri alojen ammattilaisia ja matkailualan yrityksiä. Tarkoituksena on löytää vastauksia liiketoiminnan kansainvälistämiseen, tuotteistamiseen ja markkinointiin liittyviin haasteisiin.


Yhteistyökumppanit pääsevät osaksi pilottia, jossa ratkotaan kasvun esteitä palvelumuotoilun avulla. Puolentoista vuoden aikana järjestetään kolme työpajaa, joissa suunnitellaan, ideoidaan ja toteutetaan kunkin kumppanin palvelut osaksi Kalevala kartalle elämyskonseptia.


Haluatko olla osa tulevaisuuden menestystarinaa? Hae mukaan ja kerro miksi sinun palvelusi tulisi olla mukana tässä matkailualan pilottihankkeessa.


#kalevalakartalle #yhteistyökumppanit #experiencekalevala #hanke

95 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page