POHJOLAN JOUKOT -TIIMI

Sammon salojen takojat

MIMOSA SUKANEN

Pohjolan Tytär & Projektipäällikkö

Mimosa Sukanen on toiminut tapahtuma-alan yrittäjänä vuodesta 2013 ja tehnyt yhteistyötä mm. Visit Finlandin, Helsingin kaupungin, American Express GBT Finlandin, Ylen, Fennian ja Yhteismaan kanssa. Hänen erikoisosaamistaan on kulttuuri- ja yritysmaailmaa yhdistävien projektien suunnittelu ja johtaminen. 

Mimosa syventää parhaillaan osaamistaan palvelumuotoilun ja elämystalouden yamk-opinnoilla Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Hanke on osa hänen opinnäytetyötänsä.

Mimosaa voi myös kysyä osa-aikaisiin tai projektiluontoisiin toimeksiantoihin, jossa tarvitaan tyylisilmää, muotoiluosaamista sekä erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa toimimista!

NIILO KERVINEN

Japanin markkinoiden asiantuntija, digimatkat

Niilo Kervinen on matkailualan moniammattilainen. Nyt yli kymmenen vuoden ajan hän on käyttänyt Japania työkielenään ja on myös asunut Japanissa muutamia vuosia.


Niilo on luonut ja toteuttanut palveluja japanilaisille Suomessa sekä suomalaisille Japanissa.


Oman yrityksensä, NITA Internationalin kautta hän konsultoi japanilaiselle markkinalle tähtääviä suomalaisia yrityksiä sekä toteuttaa työpajoja suomalaisesta koulutuksesta Japanissa.


Hän ymmärtää nykymatkailun haasteet ja mahdollisuudet ja on valmiina auttamaan hankkeeseen osallistuvia yrityksiä mukautumaan vastaavasti.

JENNI PENTTILÄ

Head of Creative Operations

Jenni Penttilä on luovien alojen ammattilainen ja vastaa uusien palveluiden suunnittelusta. Jenni vastaa myös rahoitushauista sekä Kalevala kartalle -näyttelyn valmistelusta, josta tulee immersiivinen elämys kaikille aisteille!


Jennin kiinnostuksen kohteisiin liittyy AR-teknologian mahdollisuudet, mytologia, graafinen suunnittelu sekä pelimaailma.

 

Subscribe Form

Porvoonkatu 14 A 6, 00510 Helsinki

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 by Kalevala kartalle